gahetNA in het Nationaal Archief

Fotocollectie Algemeen Nederlands Fotopersbureau (ANEFO), positieven [geordend op onderwerp] » Inventaris nr. 508 - Zoeken: anefo

Door een storing is het op dit moment niet mogelijk om archiefstukken te reserveren. In de studiezaal van het Nationaal Archief kunnen archiefstukken via de balie worden gereserveerd.

Naam archiefblok:
Fotocollectie Algemeen Nederlands Fotopersbureau (ANEFO), positieven [geordend op onderwerp]

Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.

VOLLEDIG:
Nationaal Archief, Den Haag, Fotocollectie Algemeen Nederlands Fotopersbureau (ANEFO), positieven [geordend op onderwerp], nummer toegang 2.24.01.01, inventarisnummer 508

VERKORT:
NL-HaNA, ANEFO afdrukken, 1945-1989, 2.24.01.01, inv.nr. 508

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans worden, zodra ze gereed zijn, klaargezet zodat u ze kunt downloaden.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in