Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Haagse museumnacht @Nagbrakâhs


Den Haag

Kom op 3 september naar de Prins Willem Alexanderhof, achter het Centraal Station en beleef daar de Haagse museumnacht. In het Nationaal Archief, de Koninklijke Bibliotheek en het Letterkundig Museum, ontmoeten literatuur, geschiedenis en muziek elkaar in het Nagbrakâhs programma.

Programma Nagbrakâhs!

Met optredens van schrijver Herman Brusselmans, rapper Charlie May, dichter van de zapgeneratie, Quirien van Haelen en andere Nagbrakâhs wordt het pas echt gezellig! Gepresenteerd door de enige echte Haagse Harry, Jeffrey Huf.

Luister naar een rapversie van Van den Vos Reinaerde of naar alle grote hits die worden vertolkt door de coverband De Roodborstjes.
Kijk en wordt bekeken in de Nagbrakâhs-straat waar je een literaire tatoeage laat zetten in de tattooshop en je eigen film maakt in de plaatselijke bioscoop. Bij de bushalte staat de gids klaar voor rondleidingen. Moe geworden? Kruip in het hotel in bed en laat je verrassen door een mystery guest...

Beleef de Museumnacht in de Koninklijke Bibliotheek, het Letterkundig Museum en het Nationaal Archief @Nagbrakâhs.

Wanneer

Haagse museumnacht @Nagbrakâhs
3 september 2011, 20:00-01:30 uur


Waar

Prins Willem-Alexanderhof, direct naast Centraal Station Den Haag
Gratis parkeren op het parkeerterrein voor het KBgebouw
De speciale Middernacht-pendelbus stopt elke 10 minuten voor de deur


Volg ons op twitter: @Nagbrakâhs!

Passe-partout

Met een passe-partout krijg je toegang tot alle deelnemende instellingen van de Haagse Museumnacht. Koop een passe-partout in de voorverkoop o.a. bij het Nationaal Archief, de Koninklijke Bibliotheek of het Letterkundig Museum voor € 10,- . Deurprijs is € 12,50

Haagse museumnacht

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in