Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Meldt u aan als niet-gelieerde onderzoeker

Het Nationaal Archief beschikt over een omvangrijke archiefcollectie. De medewerkers van het Nationaal Archief zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden in deze archieven en helpen onze bezoekers daarbij op weg. Het doen van archiefonderzoek in opdracht faciliteren wij echter niet.
Verzoeken om genealogisch onderzoek die rechtstreeks bij het Nationaal Archief binnenkomen worden doorgestuurd naar het Centraal Bureau voor Genealogie (CBG)

Betaald onderzoek in de collectie van het Nationaal Archief

Er komen echter wekelijks ook verzoeken binnen om betaald onderzoek uit te voeren in de collectie van het Nationaal Archief.
Om bij dergelijke verzoeken de klant toch van dienst te kunnen zijn wil het Nationaal Archief op www.gahetna.nl verwijzen naar niet-gelieerde, onafhankelijke onderzoekers die het betaalde onderzoek in opdracht kunnen uitvoeren.
Als u geïnteresseerd bent om als niet-gelieerde onderzoeker, met vermelding van uw specialisme, op www.gahetna.nl geregistreerd te staan meld u dan nu aan door het invullen van onderstaand formulier.

Voorwaarden

Het Nationaal Archief biedt de lijst in niet-alfabetische volgorde aan. De onafhankelijke onderzoekers zijn geen medewerkers van het Nationaal Archief, maar werken op persoonlijke titel. De afspraken die gemaakt worden zijn tussen de opdrachtgever en de onafhankelijke onderzoeker. Het Nationaal Archief is niet verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het onderzoek. Het Nationaal Archief bemiddelt niet bij meningsverschillen tussen opdrachtgever en onderzoeker. Aan de vermelding op de lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht u vragen hebben over de vermelding of mutaties willen doorgeven dan kan dat via info@nationaalarchief.nl

Velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.

Uw gegevens

Wilt u dat uw adres zichtbaar is voor bezoekers?

Wilt u dat uw telefoonnummer zichtbaar is voor bezoekers?

Vaardigheden en specialisme

In welke moderne talen kunt u met uw klant corresponderen.

Geef hier uw opmerkingen voor de medewerkers van het Nationaal Archief. Deze worden niet getoond in de lijst met onafhankelijke onderzoekers.

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in